Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2023 nyár

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

Síelés és kirándulások Tirolban 2024

Ausztria, Tirol, Tirol
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Ausztria-Németország-Svájc, hőfödte-hegycsúcsok, Közép-európai program, Síút, Szomszédolás, Új Program, Városlátogatás
Leírás

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged – Budapest – Artstetten kastélya – Tirol (750 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Budapesten, Ausztrián keresztül utazunk megállókkal. Rövid pihenőkkel utazunk a Duna mentén, az osztrák kultúra bölcsőjében és páratlan műemlékei között, Ausztria legvonzóbb területén. Meglátogatjuk a Duna fölé magasodó, híres artstetteni kastélyt, mely korábban királyi rezidencia is volt. Itt nyugszik a Szarajevóban tragikusan elhunyt Ferenc Ferdinánd trónörökös is. Utunkat folytatva felejthetetlen panorámában gyönyörködünk a Mondsse felett. A fotószünetet követően tovább indulunk a kitzbüheli Alpok majd a Brenner-hágó gyönyörű útjain érjük el szálláshelyünket, ahol 4 éjszakát töltünk el.

2. nap: Egész napos wellness pihenés vagy sielés vagy Tiroli varázslatok: Hall in Tirol – Schwaz – Innsbruck és a Nordkette (130 km)

Reggelit követően kedvére pihenhet a szálloda wellness részlegében, ahol élvezheti a medence, szauna és gőzkabin adta örömöket, vagy egész nap hódolhat a sí örömeinek, vagy tartson velünk! Fakultatív ajánlatunk: a sielő utastársakat a sípályánál lerakva az érme és a dollár szülőhazájába, Tirol legnagyobb történelmi óvárosába teszünk egy kellemes sétát. Az „ezüstváros”, Schwaz tiroli kisvárosban időzve csodálatos négyhajós bazilikája, Ferences kolostora vár bennünket, ahol ma is láthatók a fuggerek (egykori bányászok) régi házai. Megtekintjük a városházát és kicsit időzünk a belvárosban. A napunk hátralévő részében visszatérünk a több mint 2000 éves Innsbruck-ba, Tirol fővárosába”, ahol sétálunk óvárosában: Aranytetős Ház, császári mauzóleum, a városháza, a vár és a Szent Jakab dóm. Sétálunk ódon utcáin, megtekintjük műemlék házait. Szabadidő és vásárlási lehetőség Innsbruckban! Kóstolja meg a hamisítatlan tiroli kolbászt és a helyiek által sütött rétest! Jó idő esetén lehetőség nyílik fogaskerekűvel felkapaszkodni a város felett magasodó Nordkette 2254 méteres hegycsúcsaira (felvonójegy!).

3. nap: SPA wellness pihenés vagy irány a Nösslachjoch 2231 méter magasban lévő sípályája!

Reggelink elfogyasztását követően kedvére pihenhet a szálloda wellness részlegében, ahol élvezheti a medence, szauna és gőzkabin adta örömöket, vagy egész nap a sízés örömeinek hódolhatunk. A szállodánkhoz közeli sípályához autóbusszal érkezünk, mely a fenséges Brenner-hágó környéki Dolomitok hegyóriásainak egyikén, a Nösslachjoch 2231 méter magaságából enged bennünket alácsúszni. A sípályarendszer kék, piros és fekete pályákkal rendelkezik! Egész nap kedvünkre sízhetünk, majd napunk végén térünk vissza a közeli szállodánkba.

4. nap: Egész napos wellness pihenés vagy sielés vagy Brenner-hágó – Bressanone és Bolzano dél-tiroli kirándulás (270 km)

Reggelit követően kedvére pihenhet a szálloda wellness részlegében, ahol élvezheti a medence, szauna és gőzkabin adta örömöket, vagy egész nap hódolhat a sí örömeinek, vagy tartson velünk! Fakultatív ajánlatunk: az egykori osztrák, ma olasz Dél-Tirolba a Brenner-hágón keresztül utazunk, mely a mérnöki teljesítmény felsőfokával jellemezhető. Gyönyörű útján érünk el Tirol egyik legősibb városába, Bressanone-ba (Brixen), az egykori püspöki székhelyre. A műemlékekben gazdag város XIII. századi püspöki palotáját és dómját XIII-XIV. századi freskóival, a város jelképét, a szürke tornyot, a hangulatos főterét, a városban találkozó Rienz- és Eisack-folyót sétánk során ismerjük meg. Utunk következő állomása Bolzano (Bozen), Dél-Tirol „fővárosa”. Az egykori kereskedő város egykori gazdagságára emlékeztetnek bennünket temploma, épületei, terei és az árkádos utcák csalogató üzletei. Ha szeretne a leghíresebb dél-tiroli polgárral találkozni, akkor látogassa meg a Tartományi Múzeumban a "csupán csak" 5300 éves Ötzit, a jégembert (egyénileg). Ismerősként búcsúzhat el tőle. Szálláshelyünkre térünk vissza, ahol pihenünk egy kicsit, élvezzük a szálloda szolgáltatásait (medence, szauna és gőzfürdő).

5. nap: Wattens/Swarovski kristály múzeum – Rattenberg – Budapest – Szeged (750 km)

Mai napunk első állomása a messze földön híres Swarovski ékszergyár fellegvára, annak kristály múzeuma és bemutatóterme. Sétálunk az élmény-termekben ahol káprázatos fény és csillogás orgia vár bennünket gyönyörű környezetben, alkalmanként hangjátékokkal. A bemutatót követően mindenki kedvére vásárolhat. Rattenberg hangulatos kisvárosban búcsúzunk Tiroltól, ahol hangulatos főtere, utcácskái méltó befejezése programunknak. Hazafelé igyekszünk megállókkal. Késő este érkezünk Budapestre, majd továbbutazás Szegedre.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS

Amennyiben szeretné a 3%-os útlemondási biztosítást igénybe venni az összes tételre. (kivéve BBP)

1
Hall in Tirol-Schwaz és Innsbruck kirándulás

15 EUR

6500
Dél-Tiroli kirándulás

23 EUR

9500
Nösslachjoch 1-3 napos síbérlet

Táblázat alapján!

1
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

14800
2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

9500
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

8000

Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2024. 01.20., 03.13.

Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!


Részvételi díj: 145.000 Ft / 398 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 11.500 Ft / 31 EUR/fő*)
1 ágyas felár: 45.000 Ft / 124 EUR
4x vacsora felár: 29.000 Ft / 80 EUR


Utasbiztosítás (Classic): 3.650 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 4.750 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 6.000 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***
Ellátás: 4x reggeli


Fakultatív programok (20 főtől):
Hall in Tirol-Schwaz és Innsbruck kirándulás: 6.500 Ft / 18 EUR
Dél-Tiroli kirándulás: 9.500 Ft / 27 EUR
Nösslachjoch 1-3 napos síbérlet: Táblázat alapján!


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 14 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő.

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 11.500 Ft / 31 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged–Kecskemét–Budapest–Tatabánya (pálya)–Győr–Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon.  Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

 

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 4 x reggelit 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket 

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- 4 x vacsora felárat 

- Síbérleteket

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

 


Síbérletek árai:

 

Sítérkép:

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok