Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2023 nyár

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

Occidental Xcaret Destination*****-AI, repülővel

Mexikó, Maya Riviéra, Riviera Maya
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Szolgáltatások

  • A komplexumban 2 főétterem, 5 a'la carte étterem (mexikói, ázsiai, hal, húsételek és olasz-mediterrán a'la carte; előzetes foglalással), egy nappali és két éjszakai snack étterem, továbbá 10 bár gondoskodik az ellátásról.
  • A vendégek frissítő élményeket szerezhetnek a 7 medence egyikében, a hotel területét átszelő, természetes folyóban, vagy a komplexum privát, fehérhomokos öblében. Öt medence napernyőkkel és napozóágyakkal, tengervizes medence kizárólag felnőtt vendégeknek, gyermekmedence, strandtörölköző szerviz, nappali animációs programok, esti show-műsorok, diszkó, miniklub (4-12 éves korig), fitneszterem, 2 teniszpálya, minigolf, íjászat ingyenesen vehetők igénybe.
  • Térítés ellenében: a Spa és wellness központ szolgáltatásai, masszázsok, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, golf, WIFI a szobákban és a komplexum közös helyiségeiben, konferenciaterem, esküvőszervezés, delfinárium, belépés a Xcaret Park-ba.
  • Az Occidental Xcaret Destination Hotel "Unlimited Xcaret Xperience" csomagot foglalt vendégei korlátlanul léphetnek be ebbe a fantasztikus kalandparkba.   
  • A Royal Level szobatípusok vendégeinek részére: privát medence kizárólag Royal Level vendégeknek, ingyenes internet a Royal Level Lounge-ban. 

Elhelyezés

  • Az összesen 765 szoba és lakosztály mindegyike rendelkezik telefonnal, hajszárítóval, légkondicionálóval, mennyezeti ventillátorral, műholdas LCD tévével, minibárral, bérelhető széffel, vasalóval, vasalóállvánnyal, kávéfőzővel és erkéllyel, vagy terasszal. WIFI internetkapcsolat térítés ellenében használható.
  • A Deluxe szobák 32 nm-esek.
  • A Royal Level szobatípusok a komplexum egy különálló épületében kaptak helyet, vendégei részére a szobában bővített fürdőszobai bekészítés, napi minibár feltöltés, fürdőköpeny és papucs is rendelkezésre áll. 

Ellátás

  • All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snackek, továbbá bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása (napi 24 órában), kétnaponta üdítőkkel, vízzel és sörrel feltöltött minibár.
  • Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import, prémium és palackozott italok, szobaszerviz. 
  • A Royal Level szobatípusok vendégeinek részére: privát a'la carte étterem, Royal Level Lounge, ingyenes szobaszerviz.

A hotel a cancuni repülőtértől 55 km-re terül el, lélegzetelállító környezetben, a Xcaret öko-archeológiai Park közvetlen szomszédságában, egy gyönyörű, fehérhomokos biztonságos öbölben. A Xcaret Park a Maya Riviéra egyik legkülönlegesebb helye; valódi oázisként terül el az óriási pálmaligetben, Cozumel szigetének szárazföldi szomszédságában, számtalan kulturális és természeti élményben részesítve az idelátogatót. A Parkban tradicionális előadások, sok-sok sznorkelezés, földalatti folyóban úszkálás, rengeteg vízi élmény és kalandpark vár ránk. Az akváriumban betekintést nyerhetünk a korallzátony élővilágába, és akár delfinekkel is úszhatunk. Az Occidental Xcaret Destination Hotel mindent megad, amire egy egzotikus nyaralás során igényünk lehet; a Barcelo hotellánctól megszokott szolgáltatások széles skáláját élvezhetjük, emellett számos étterem ínyenc konyháját kóstolhatjuk végig nyaralásunk során. A szállodától mintegy 5 km-re található Playa Del Carmen turisztikai központja, ahol vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága várja a turistákat. 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-26 - 2025-01-05 9 éj 2 ágyas deluxe szoba All inclusive 1.895.000 Ft Ft/fő, All Inclusive, BUD
2025-01-16 - 2025-01-26 9 éj 2 ágyas deluxe szoba All inclusive 1.160.000 Ft Ft/fő, All Inclusive, BUD
2025-01-23 - 2025-02-02 9 éj 2 ágyas deluxe szoba All inclusive 865.000 Ft Ft/fő, All Inclusive, BUD
2025-02-06 - 2025-02-16 9 éj 2 ágyas deluxe szoba All inclusive 865.000 Ft Ft/fő, All Inclusive, BUD
2025-02-27 - 2025-03-09 9 éj 2 ágyas deluxe szoba All inclusive 880.000 Ft Ft/fő, All Inclusive, BUD
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok