Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2022 nyár

Részletek
Családi sítúrák - Síutak - szállások síeléshez
Családi sítúrák - Síutak - szállások síeléshez

FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍOKTATÁS vagy SNOWBOARDOKTATÁS

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

VIS Szigeti Vakáció Nyaralással - Dalmácia

Horvátország, Vis-sziget, Vis
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás, Körutazás+Üdülés, Üdülés


A statikus ártáblában szereplő árak nem tartalmazzák, az árfolyam illetve az esetleges üzemanyag árak emelkedésével járó többlet költségeket, ezért csak a kalkulátor által kiadott végösszeg érvényes.

Leírás

Ismerjük meg együtt Vis sziget rejtelmeit, mely a nyílt Adrián található, távol a szárazföldtől. Vis és Komiza kis városai, barátságos lakói, vadregényes öblei és a híres kék barlang elbűvöl minden látogatót. Ez egy valódi ínyencség a természetimádóknak, hisz a természet legtöbb helyen érintetlen! 

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás

Szállás:
5 éj: Vis - Hotel Issa 3* tengerparti (2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, telefon, klíma, tenger felőli erkély). Kavicsos és köves strand mellett, Vis óváros közelében található a szálloda.
1 éj: Slunj környékén Hotel 3* (2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, telefon, klíma)

Ellátás: 6 svédasztalos reggeli, igény szerint vacsora (Vis szigeten svédasztalos, Slunjba menü).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok ex SYMA csarnok és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok 2022.:
- Július 05-11.  - utolsó 1 hely társítható hölgynek!
- Szeptember 13-19.

Program:

1. nap: Vis sziget
Indulás reggel 05.30 órakor. Utazás rövid pihenőkkel Splitbe. Átkompolás a szigetre, szállásfoglalás majd vacsora. 

2. nap: Vis és Komiza városok, borkóstoló 
A mai napon fakultatív program keretében megismerkedünk a szigettel és nagyobb városaival. Vis városban kezdünk, melyet még az illírek is látogattak időszámításunk előtt, de a görögök voltak az első város alapítói, majd jöttek a rómaiak, magyar királyok és királynők, sőt még Napóleon is járt a szigeten. Mindenki nyomot hagyott e bűbájos város történetében, mely, mint egy időkapszula, őrizte érintetlenségét. 1992 után került fel ismét a kirándulók térképére.  A Vis múzeumában látható az egyik legfontosabb horvátországi görög emlék, egy bronz Artemisz fej az i.e. 4. sz. végéről. Ennél a szigetnél győzte le az olaszokat a kisebb létszámú, de bátor monarchiai hadiflotta 1866-ban. A sziget túloldalán fekvő Komiza településre vezető utunk során festői tájakon át haladunk. Útközben megállunk megkóstolni a sziget borait, melyek egyedi zamatát az itt található vörös föld, a tengeri levegő és a magas számú napsütéses órák adják. Felfrissülve érkezünk a jellegzetesen mediterrán Komiza-ba, melynek gyökerei a halászathoz kapcsolhatók. A nyílt tenger felé helyezkedve, sziklákkal körülvéve várja a látogatókat és őrzi a helyi halászok titkait, melyek ételeikben is jelen vannak. A helyi kis múzeumban megtekinthetjük a tipikus és egyedi visi, fából készült kis hajókat, melyek könnyen és fürgén siklottak a vízen. Szállásunkra visszatérve még marad idő strandolásra. Részvételi díj (kóstolóval és muzeum belépővel): 25 EUR/fő.

3. nap: hajókirándulás - Kék Barlang és a legszebb strandok
A fakultatív hajókirándulás alatt ínyenc falatok és szép tájak ígérkeznek. Kis hajókra szállunk és átmegyünk a természetvédelmi terület részeként számon tartott Kék barlanghoz. Kis csónakokról megcsodálhatjuk, ahogy a nap sugarai játékos fényparádéba öltöztetik a sziklaformákat a víz alatt és fölött. Majd páratlan szépségű öblök és szirtek mellett hajózunk. Pont, mire elfáradunk, a legénység ebédet készít nekünk, s fürdünk egy vonzó, lakatlan öblöcskében is. Igazi fotós téma. Estére jókedvűen visszatérünk a szálláshelyünkre.  Részvételi díj (belépővel és ebéddel): 45 EUR/fő. 

4. nap: Stiniva vadregényes öböl, strandolás
A délelőtti órákban merészebb utasainkat invitáljuk egy felejthetetlen kirándulásra a híres Stiniva öbölhöz. Vadregényes tájakon igazi szelfi paradicsom várja a résztvevőket. A sziklafalakkal körülvett öbölnek csak 4 m széles kijárata van a nyílt tenger felé, ez teszi egyedivé. Az öbölhöz vezető utat részben autóbusszal tesszük meg, majd - az utolsó szakaszon - kb. egy órás gyaloglás vár ránk a szűk, sziklás, lejtős ösvényeken. Sportcipő ajánlott. Izgalmak végén egy pohár helyi speciálitású likőrre a vendégeink. Részvételi díj: 10 EUR/ fő.  

Délután strandolás a szálloda előtti strandon. Aki inkább kihagyná a hegyi túrázást, a szálloda előtti strandon töltheti a napot. 

5. nap: strandolás, nyaralás, pihenés

6. nap: Zadar
Déli órákban kompra szállunk. A szárazföldre érve irányt veszünk a Zadar város felé. Az óvárosba a délutáni órákban érkezünk, melynek történelmi belvárosa számos magyar vonatkozású emléket őriz. Felkeressük a nevezetességeket, meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, megcsodáljuk a ,,nap üdvözletét" - sétálunk a természetes fényt kibocsátó "univerzumban". Szabad idő követöen folytatjünk utunkat a Slunj környéki szállás felé.  

7. nap: Rastoke zuhatag rendszer és malmok, Zágráb 
Reggeli után meglátogatunk a Slunj városkában található, Korana folyó kanyonjában képződött csodás zuhatagrendszert és a múltat rejtő vízimalmokat. Ez a fantasztikus hely nem túl nagy területen található, épp ezért könnyen körbejárható. Szépsége egyedi, így nem véletlen, hogy itt forgatták a Winnetou film egyes részeit, melyről még ma is tanúskodik egy totemoszlop. Rastoke belépőjegy ellenében látogatható. Majd a Horvátország főváros felé veszünk irányt, Zágrába. Rövid buszos városnézés után sétálunk a főtéren, a felsővárosban megismerkedünk a neogotikus stílusú Szt. Marko templommal és térrel. Hazaérkezés az esti órákban.

VIS szigeti vakáció nyaralással 7 nap/ 6 éj 2022.

Ft/ fő reggelivel 07.05-07.11. 09.13-09.19.
Felnőtt 159 900 149 900
3. ágyon 12 évig  119 900 109 900
Egyágyas felár 57 900 49 900

6 vacsora: 18 000 Ft/fő.
Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 25 EUR/fő.

Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

Fakultatív program (min 25 fő esetén):
* Vis és Komiza (kostolóval) : 25 EUR/fő
* Hajókirándulás (Kék barlang belépővel és ebédel) : 45 EUR/fő.
* Stiniva: 10 EUR/fő 

Belépők a helyszínen: kb. 40 HRK Rastoke haza úton.

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (2%), üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programokat és belépőket.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2022-07-05 - 2022-07-11 6 éj Társítható szoba Félpanzió 177.900 Ft Ft/fő félpanzióval Társítható
2022-09-13 - 2022-09-19 6 éj Társítható szoba Reggeli 149.900 Ft Ft/fő reggelivel Társítható
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok