Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2023 nyár

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

Rijekai Karnevál

Horvátország, Kvarner-öböl, Rijeka
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás, Városlátogatás
Leírás

Jöjjön velünk, nézzük meg együtt ezeket a csodás városokat téli öltözetükben, mint Opatija, Hum, Varasd, és vegye fel a rijekai forgatag ritmusát! A rijekai karnevál szlogenjét, "Légy az, aki szeretnél", követi több száz civil csoport, melyek egyedi felvonulását láthatjuk és mi is követhetjük példájukat! Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás!! A gyermeke se maradjon otthon! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: 2 éjszaka Opatija Hotel 3*, tengerpart közelében. Szobák: 2 ágy (némelyik pótágyazható/ fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, ingyenes WiFi.  Egyágyas szoba: 1 ágy, kisebb méretű, de felszerelése azonos. 
Ellátás: 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében (svédasztalos) vacsora. (ajánlott).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok csarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont: 2024. február 10-12.  BETELT!

Program:
1. nap: Opatija
Indulás reggel 06.00 órakor. Kora délutáni órákban érkezés a csodaszép Opatijaba, patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Városnézés előtt szállás foglalás és idegenvezetőnk bemutatja a helyi látnivalókat: Angelina és Amerikai parkot, Opatija szimbólumát (Lány sirállyas szobor), majd szabadidő, mely keretében bebarangolhatja a várost.

2. nap: Hum városka, Rijekai karnevál
Ízletes reggeli után kirándulunk az Isztria középső rész felé. A világ legkisebb városkájába visz utunk, Hum-ba. Középkori két pici utcája és épületei 1000 évvel repítenek minket vissza az időben, hisz itt minden úgy maradt, ahogy akkoriban volt. Fenséges panoráma  nyílik előttünk a csodás dombokra és völgyekre, nem hiába nevezik ezt a horvát Toscananak is. Egy különleges, kicsi múzeumba is benézünk, itt képet alkothatunk a helyi lakók hajdani  életéről, és természetesen megkóstoljuk az ismert isztriai pálinkát. Délutáni órákban bekapcsolódunk az élénk, rijekai karneváli forgatagba, mely a város több pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett résztvevő - több mint 100 csoport - zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Kellemes, laza, vidám hangulatban telik ez a délután! Szállásra érkezés vacsora idején.

3. nap: Trsati Vár, Varasd
Ízletes reggeli után, buszunkkal a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várához utazunk, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, és búcsút intünk a téli Adriának! Elindulunk hazánk irányába, de a horvát határ közelében még megnézzünk Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú Varasd városát, melyet az Angyalok városának is hívnak. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

RIJEKAI KARNEVÁL 2024.    3 nap/ 2 éj 
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 2024.02.10-02.12.
Felnőtt 69 900 Ft (180 Eur)
Gyermek 12 évig 2. ágyon 65 900 Ft (170 Eur)
Gyermek 12 évig 3. ágyon 49 900 Ft (130 Eur )
12 évtől 3. ágyon (2 felnőtt mellett) 65 900 Ft (170 Eur)

Figyelem: Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.


Üdülőhelyi és regisztrációs díj
(helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő.
2 Vacsora (svédasztalos): 6 000 Ft/fő (15 EUR/fő )
Egyágyas felár: 16 900 Ft/fő (45 EUR/fő).
A program során nincs kötelező belépő! 2. napi kis Múzeumban a vendégeink!

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, borkóstolót, a programokat,  magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok