Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2023 nyár

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

LONDON - Harry Potter Stúdió látogatással - 4 nap / 3 éj belvárosi hotelben

Nagy-Britannia, London, London
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

LONDON - Harry Potter Stúdió látogatással
4 nap / 3 éj belvárosi hotellel.

Utazás: Közvetlen járattal Bp.- London - Bp. útvonalon. A helyi transzferek és fakultatív kirándulások komfortos autóbusszal.
Ehhez a programhoz a tömegközlekedési jegy itthoni megvételét mindenképpen ajánljuk.
Elhelyezés: Londonban színvonalas 3*- os , Belvárosi , metró közeli hotelben, fürdő, WC, TV-s, szobákban, vacsora lehetőséggel.
Ellátás: 3 reggeli. Az utazás során végig magyar nyelvű idegenvezetőt biztosítunk.
Stúdiólátogatás egyénileg történik, a belvárosból induló busszal, melyre retúr jegyet kapnak és a stúdióba belépőjegyet.

2024. évi időpontok:
2024.04.09-12. -  Garantált indulás
2024.05.21-24. - Garantált indulás
2024.09.17-20.
2024.10.29-11.01.

Részvételi díj: 299.900 Ft/fő
(Alapár: 264.900 Ft/fő + reptéri illeték: 35.000 Ft/fő). 
A részvételi díj a repülőtéri illetéket is tartalmazza. Az akciós árak a  feltüntetett időpontig, vagy az akció visszavonásáig érvényesek. 


London 5 nap 4 éj Harry Pottere turával

PROGRAM:
1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Busztranszfer a szállodába. Szállodába érkezés után közös vezetett metrós/ gyalogos városnézés. Az egész napos gyalogos városnézésünk alatt idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk London legfontosabb látnivalóival: Buckingham Palota, St. James Park, Parlament, Big Ben, Trafalgar tér, Piccadilly Circus. Este fakultatív vacsora egy pubban.

2. nap: Délelőtt fakultatív buszos városnézés idegenvezetőnkkel, pár fontos látnivalónk: St Paul székesegyház, Tower, Tower Bridge, Shard, London Bridge, Fleet Street, Pall Mall, Kensington Palota, Royal Albert Hall, Harrods, Ritz, Parlament. Utána szabadidő.
Javasoljuk a Harry Potter film szerelmeseinek látogassanak el a Millenium hídhoz, is, melyet A Félvér Herceg részben három ámokfutó halálfaló szétzúzz. Ha itt metróra szállunk eljutunk a King's Cross pályaudvarra, ahol megnézzhetjük a 9 és 3/4. vágányt minden film elején innen indult a Roxfort expressz. Az állomáson fotózkodási lehetőség és egy shop is található. Az estét zárhatjuk a közeli Panoptikum meglátogatásával, hogy teljes legyen a napunk. Este fakultatív pub vacsora egy igazi angol sörözőben.

3. nap:  Annak, aki erre a napra ezt programunkat választja, egyénileg utazik a stúdióba, idegenvezetőnk nem kíséri el, de így is egy hatalmas élményben lehet része. ** 2012 tavaszán nyílt HARRY POTTER stúdió meglátogatása a nap fénypontja. Buszos utazás a városközpontban található megállóból indul a Harry Potter stúdióhoz. Belépés után tapasztalhatjuk, minden egyes dolgozó Harry Potter szakértő, s nagyon tájékozottak a könyvről és a filmről egyaránt.  Az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzött titok is, mint a speciális effektusok, vagy animációs technikák, melyek a filmet rendkívül népszerűvé tették az egész világon. Fedezze fel újra az emlékezetes helyszíneket is, Odut Mrs Weasley önhorgoló tűitvel. Dumbledore dolgozószobáját is megcsodálhattuk, ami mellett a nagy bim-bam óra foglalt helyett. A falakat a festmények díszítik, némely szoba amiket csak is a filmekre terveztek és használtak, beleértve a Griffendél klubhelyiséget, a fiú kollégiumot, Hagrid kunyhóját, bájitaltan professzor tantermét és Umbridge irodáját az iskolában. Kipróbálhatjuk milyen a Roxford vonaton utazni vagy repülhetünk a seprűkön is. Túránk végén megkostólhatjuk a MézesFalás édességeit és hozhatunk is haza ajándékba. A stúdióban körülbelül 3 - 4 órás túrát tehetnek. A stúdió belépésekor audio guide-t vehetnek, melyen rengeteg érdekes információt meghallgathatnak, sajnos ez nincs magyarul. Miután meglátogatták a stúdiót busszal mehetnek vissza a városközpontban található megállóba. Este fakultatív pub vacsora egy belvárosi sörözőben.

4. nap: Délelőtt a belvárosból indulva fakultatív hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe idegenvezetőnkkel. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz, megnézzük a királyi Obszervatóriumot, ahol 1833-ban indította meg a déli tizenkét óra jelzését egy kosárgömb leejtésével. Itt található a ’0’ hosszúsági fok is, mely fotózkodhatunk is. Sétát teszünk Greenwich városában és a királyi parkban. Hazafele átmegyünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzük London legújabb részét a Dockland-et, innen a látványos felszíni vasúttal érkezünk a belvárosba. Transzfer a délutáni órákban a reptérre, indulás haza.

 


Vásárolható HARRY POTTER túra belépőjeggyel egyéni felhasználással:**
Harry Potter stúdió jegy árak áprilisi, májusi, szeptemberi vagy októberi belépéssel:
Felnőtt: 51.750 Ft/fő, Gyerek /5-15 éves/: 49.500 Ft/fő.

Fakultatív Program lehetőség:
3 Pub vacsora: 42.700.- Ft.
Buszos városnézés: 16.900.- Ft.
Stonehenge, Windsor: 27.900 Ft. + Stonehenge belépő: 11.900.- + Windsor belépőjegy 14.900.- (előre, itthon fizetendő)
Temze hajós városnézés Greenwichbe: 11.880 .- Ft
Visitor Oyster közlekedési kártya 30 GBP feltöltéssel: 4 napra (erősen ajánlott) : 19.590 .- Ft.
A vacsorák az ital fogyasztást nem tartalmazzák. 
A programok a belépőket nem tartalmazzák, azok a helyszínen fizetendők.

A választható fakultatív programok vagy egyéni belépőjegyek eldönthető az indulás előtti 2 hétig.

Vásárolható belépőjegyek egyéni felhasználással:
Madamme Tussaud’s belépő, adott napra , időpontra szóló, felnőtt: 19.480.-, gyerek(2-15év): 17.460.- Ft.,
London Eye, adott napra , időpontra szóló, felnőtt: 18.360.-, gyerek(2-15év): 16.660.- Ft. 
Tower, felnőtt: 15.100.-, gyerek (5-15év): 7.600.- Ft,
Tower Bridge híd jegy felnőtt: 5 580.-, gyerek (5-15év): 3.9890.- Ft,
A választható fakultatív programok vagy egyéni belépőjegyek eldönthető az indulás előtti 2 hétig.

Belépőjegyárak (irányárak):
Westminster egyéni ár: 20 GBP 
St. Paul’s Katedrális 20 GBP
Kensington Palace egyéniár:18,5 GBP 

1 ágyas felár: 96.400.- Ft. 
Társítás kérhető, melyet a jelentkezéssel egy időben kérünk jelezni legkésőbb az indulás előtt 30 nappal. Ezen esetben 2 vagy 3 ágyas elhelyezés lehetséges. Amennyiben nem találunk társítható utast, úgy az 1 ágyas felár indulás előtt 1 héttel fizetendő.

 

VÁRHATÓ HOTEL: Royal National Hotel 3*
Kategória: Közép kategóroiás modern Hotel
Ellátás: continentális reggelit tartalmaz
London belvárosában a minőségi szolgáltatás és a barátságos vendéglátás ideális szálláshelyszíne, mind az üzleti utazók és nyaralók részére. A vendégek akár gyalog is ellátogathatnak a londoni látnivalókhoz mint a népszerű, a British Museum, London Színház, Courtauld Galéria és Charles Dickens Múzeum. A közelben található fitneszklubok medencével (engedményes árak a vendégeknek), és egy tekepálya. Van egy ATM, pénzváltó, üzletek az előcsarnokban, valamint kiterjedt bankett-és konferenciatermek.
Előcsarnok: A szállodában két lobbi található, az egyik ügynökségeken keresztül foglalta vendégeknek, a másik a magán uton tett foglalásokra. Mindkettő nagy és világos, és díszített modern stílusban. A szálloda rendelkezik még egy "váróteremmel".
Külső: Royal National Hotela Bedford Wayen, egy rövid sétára a London Canal Museum, és könnyen megközelíthető a többi idegenforgalmi helyek, például Fotósok Galéria és a Royal Opera House.
Szoba: Televízió , Műholdas televízió , Rádió, Közvetlenül hívható vezetékes telefon, Hálózati feszültség 240v. Internet a szálloda közös helyiségeiben ingyenes.

PROGRAM RÖVID LEÍRÁSA PDF dokumentumban


 

TÁJÉKOZTATÓ:

A programok sorrendje változhat.
Min. létszám: 20 fő, fakultatív: 15 fő, belépőket nem tartalmazza az ár. 
*  Az egész napos kirándulásra, csak előre jelentkezett utasainkat tudjuk elvinni, a Stonehenge és Windsor kastély megváltozott beléptetés módja miatt. A belépő jegy ára és a túra is előre fizetendő.
** A Harry Potter túra jegyet jelentkezésével egy időben kell kiválasztania és foglalnia és az összege az előlegbe számítandó.

Külön fizetendő: Biztosítás: BBP+ stornó: 2 600.-/ 4 nap, 70 év felett 7 800 Ft/ 4 nap.

A részvételi díj ára tartalmazza: repülőjegy, a repülőtéri illetéket,  Retúr transzfert a londoni reptér és hotel között, szállást a fenti kategóriában, reggelis ellátással, magyarnyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt,  első napi gyalogos program.

Program Hosszabbítás:
Külön kérésre, a program egyéni kint tartózkodással meghosszabbítható. Ha szeretné, kérje kollégáink segítségét.

Utazás: 
Bp.-London -Bp. közvetlen útvonalon repülővel. Fapados repülőjárattal, fedélzeti ellátás nincs. 
Helyben komfortos buszokkal a transzferek és a kirándulások során.

Poggyász
A részvételi díj utasaink részére a repülőjegy mellé egy 40 cm x 20 cm x 25 cm méretű kis kézipoggyászt tartalmaz, ami felvihető az utastérbe.
Felár ellenében további nagy méretű kézipoggyász 55 cm x 40 cm x 20 cm méretben ( max. 10 kg) , feladható poggyász 10 vagy 20 kg, vagy elsőbbségi beszállás foglalható. Az aktuális árakról érdeklődjön kollégáinktól.

Ülésrend:
A repülőgép fedélzetén a végső ülés helyeket a légitársaság osztja ki utasai részére. Erre irodánknak befolyása nincsen. Előfordulhat, hogy az együtt szándékozni utazók külön – külön helyet kapnak , a gép különböző részén. Amennyiben mindenképpen egymás mellett szeretnének utazni, azt jelezzék irodánk felé. A fix helyjegyek egyéni kérésre foglalhatóak felár ellenében, a járat telítettségének függvényében.

Az akciós árak a feltüntetett időpontokig, vagy az akció visszavonásáig érvényesek.

A választható fakultatív programok vagy egyéni belépőjegyek eldönthető az indulás előtti 2 hétig.

Stornó biztosítás:   Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.

Úti okmány:   Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! Angliába utazás 2021 október 1. után ÚTLEVÉLLEL lehetséges. A személyigazolványt érvényes úti okmányként nem fogadják el. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmányként. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.

Az akciós árak a feltüntetett időpontokig, vagy az akció visszavonásáig érvényesek.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Buszos városnézés

Délelőtt fakultatív buszos városnézés idegenvezetőnkkel, pár fontos látnivalónk: St Paul székesegyház, Tower, Tower Bridge, Shard, London Bridge, Fleet Street, Pall Mall, Kensington Palota, Royal Albert Hall, Harrods, Ritz, Parlament. Utána szabadidő.

16900
Sky Garden Program
4500
Harry Potter stúdió látogatás felnőtt

Dátum: 2024.04.09-12., 2024.05.21-24., 2024.09.17-20., 2024.10.29-11.01.
Ez az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzötttitk is mint a speciális effektusok vagy animációs technikák, mellyeka filmet arendkívül népszerűvé tette az egész világon.

51750
Harry Potter stúdió látogatás gyerek 5-15 éves

Dátum: 2024.04.09-12., 2024.05.21-24., 2024.09.17-20., 2024.10.29-11.01.
Ez az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzötttitk is mint a speciális effektusok vagy animációs technikák, mellyeka filmet arendkívül népszerűvé tette az egész világon.

49500
Egész napos kirándulás busszal Stonehenge - Windsorba

Azon utasoknak akik nem mennének a Harry Potter stúdióba javasoljuk Fak. egész napos kirándulást busszal Stonehenge - Windsorba. Ellátogatunk Stonehenge titokzatos neolitikus kőoszlopaihoz. Belépés után egyénileg végigsétálhatunk a kijelölt útvonalon, fotózási lehetőség. Tovább utazunk a méltán híres Windsor városában található királyi kastélyhoz. A Windsor-kastély az Egyesült Királyságban, Berkshire megyében található. A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül 45 000 m2. A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyrood-palotával egyetemben a Windsor-kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén töltötte szabadidejét a kastélyban. A kastély és környékének meglátogatása után visszautazunk Londonba. Este fakultatív pub vacsora egy belvárosi sörözőben.
Stonehenge, Windsor: 25.900 Ft. + Stonehenge belépő: 11.900.- + Windsor belépőjegy 13.900.- (előre, itthon fizetendő)

27900
Stonehenge belépőjegy
11900
Windsor belépőjegy
14900
Temze hajós városnézés Greenwichbe

Délelőtt a belvárosból indulva fakultatív hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe idegenvezetőnkkel. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz, megnézzük a királyi Obszervatóriumot, ahol 1833-ban indította meg a déli tizenkét óra jelzését egy kosárgömb leejtésével. Itt található a ’0’ hosszúsági fok is, mely fotózkodhatunk is. Sétát teszünk Greenwich városában és a királyi parkban. Hazafele átmegyünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzük London legújabb részét a Dockland-et,

11880
3 alkalommal PUB vacsora
42700
Visitor Oyster közlekedési kártya 30 GBP feltöltéssel
19590
Visitor Oyster közlekedési kártya 20 GBP feltöltéssel - gyereknek
14640
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-05-21 - 2024-05-24 3 éj 2-3 ágyas szoba Reggeli 299.900 Ft Ft/fő - Garantált Indulás
2024-09-17 - 2024-09-20 3 éj 2-3 ágyas szoba Reggeli 299.900 Ft Ft/fő
2024-10-29 - 2024-11-01 3 éj 2-3 ágyas szoba Reggeli 299.900 Ft Ft/fő
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok