Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2023 nyár

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

Advent a Bledi és Bohinji-tónál

Szlovénia, Szlovén hegyvidék, Bled
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városnéző programok
Leírás

Adventi hosszú hétvége a Júlia Alpok legszebb tavai mellett, mely valóban varázslatos látvány! Mindig is gyönyörű ez a két tó, ám télen a hó és az ünnepi díszfények még varázslatosabbá teszik a tájat! Meglátogatjuk Karinthia büszkeségeit is : Wörthi-tó, Pyramidenkogel, Veldenl   Jöjjön velünk és nézzük meg együtt !!! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Bohinji-tó partján - Hotel Jezero 4*. Szoba: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, ingyenes WiFi, minibár, széf, erkély. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos.  A szálloda fedett medencéje és a fitneszterme díjmentesen használható, masszázs és szauna térítés ellenében.

Ellátás: 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében svédasztalos vacsora csapolt korlátlan italokkal (sör, bor, víz, üditő) - ajánlott.

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ:
Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont 2024:
December 20-22.

PROGRAM: 
1. nap: Maribor, Ljubljana Adventi vásár 
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Délelőtti órákban Mariborba érkezünk, városnézés alatt megimerkedünk ezzel a kicsi, Drava menti városkával és Európa legrégebbi szőlőtőkéjével és a város adventi vásárát is megtekínthetjük. Dél környékén érkezünk Szlovénia fővárosába, Ljubljana-ba, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi fényekben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók, és az adventi vásár bűvöletében, a Ljubljanica folyó partján. Vacsora időre érkezünk a szállodába, szállás elfoglalás és vacsora.

2. nap: Bohinji-tó, Vogel kilátó, Bledi-tó, Radovljica 
Ízletes reggeli után a szépséges Júlia Alpok szívében rejtett Bohinji és Bledi-tóval ismerkedünk. Először a szálloda előtt elterülő Bohinj-tó szépségét csodálhatjuk meg, majd a Szent János kis templomot, mely jellegzetes helyi építkezési stílust képvisel (belépős). Kabinos felvonókkal felmegyünk az 1.535 m magas Vogel kilátóhoz (belépős). A látvány káprázatos, mintha a világ tetején lennénk, úgy tárulnak elénk a triglávi hegyek, csúcsok, völgyek, és a Bohinji-tó. Ezek után irány a Bledi-tó. Itt mindenki kedve szerint megismerkedhet a tó szépségével és megkóstolhatja a messzi földön híres bledi krémest és megnézheti a híres bledi adventi vásárt vagy a bledi várat (belépős), vagy áthajózhat a tó közepén található kis szigetére (belépős). Amikor már elfáradnak a sétától irány a Radovljica kis település, mely az adventi időszakban "ünnepi ruhába" öltözik. 

3. nap: Jasna-tó, Wörthi-tó: Pyramidenkogel kilátó és Velden
Ízletes reggeli után igazi alpesi helyekre,  olasz- osztrák - szlovén határ találkozásának közelébe látogatunk. Az Alpok kopár, vagy éppen havas csúcsai fenséges látványt nyújtanak. Körbejárunk a kis Jasna-tavat, mely a mesés színeiről és tükrözédéséről híres. Majd Ausztriába átérve, utunk során megcsodáljuk a harmadik tavat is, de most másképp, mint eddig: a tó déli partján álló Pyramidenkogel kilátó tornyából, mely a világ legmagasabb, fából épült kilátótornya. (belépős). A 100 méter magas, extravagáns, csavart formájú torony teraszáról Karintia sokak szerint legcsodásabb kilátása tárul elénk. A toronyba panoráma lifttel mehetünk fel. A kilátó 851m tengerszint feletti magasságban épült, ezért, kilépve a teraszra, valóban az az érzésünk, mintha az egész környék a lábunk alatt heverne. Az adventi időszakban bűbájos ruhába bújt, élénk adventi vásárral rendelkező Veldenbe is látogatunk! Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre késő esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

ADVENT BLEDI ÉS BOHINJI-TÓNÁL  3 nap/ 2 éj 2024. 
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő  12.20 - 12.22.
Felnőtt 79 900 Ft (205 Eur)
Egyágyas felár  22 900 Ft (60 Eur)

Figyelem: Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással, 2 ágyas szobákban!

Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 15 EUR/fő.

2 vacsora svédasztalos korlátlan csapolt italokkal : 26 900 Ft/fő (70 Eur/fő)

Kedvezmény a 3. ágyon 99 évig: - 5.000 Ft/ fő ( - 13 Eur/fő)

Belépők a helyszínen (nem kötelezők): kb. 100 EUR/ fő. (Bledi-tó: pletna és kis sziget, bledi vár, Bohinji templom, Vogel, Pyramidenkogel) 

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt. 

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-20 - 2024-12-22 2 éj, min. éjszakák száma: 2 2 fős (pótágyazható) Reggeli 79.900 Ft Ft/fő reggelivel
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok