Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2023 nyár

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN

Horvátország, Krk sziget, Krk
  • Szálláskategória: Nincs
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: 1 napos utak, Üdülés - nyaralás
Leírás

CSOBBANÁS KRK-VÁROSÁBAN


Időpontok: 2024. augusztus 3-4. - 2024. szeptember 7-8.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 0.30 órakor

Program


Találkozás szombaton 00:15 órakor a Népligetben. Indulás 00:30 órakor. Folyamatos utazás Horvátországba. Érkezés a reggeli órákban Krk-sziget fővárosába. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Krk-város garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat.

Krk még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város falai. A történelmi maradványok, mint a római hőforrás maradványaira épült 5-dik századi katedrális, a ferences és a bencés kolostor és templomaik (12 -13. század), a városi főtér alatt feltárt Volsonis régészeti lelőhely, a sikátoros elrendezés Krk-et még bájosabb várossá teszi. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket. Számtalan kis üzlet, a legkülönfélébb portékáit kínálja, a kis utcácskákban. A kikötőből akár üvegfenekű hajóval kirándulást is tehetünk a víz alatti világba. A városi strandok valamelyikén fürödhetünk. A városban aprókavicsos strandok találhatók, a tenger minőségéről és a strandok kínálatairól a kitűzött kék zászlók is tanúskodnak. A városi strand a legkedveltebb, ahol árnyékos és napos területek közül választhatunk. Napozóágyak, napernyők bérlehetők, de saját törölközőnket is letehetjük a kiválasztott helyre. Több étterem, büfé, bár, ajándékbolt, öltözőkabin, édes vizű zuhany, toalett teszi komfortossá az itt tartózkodást.

Így aki egész nap csak strandolna vagy napozna, az Adriai-tenger partján remek környezetben teheti ezt. Az időjárás egész nyáron, sőt még szeptemberben is kellemes. A türkizkék tenger szeptember végéig remek alkalmat nyújt a strandolásra, így érdemes még ebben az időben is ellátogatni a szigetre.  Visszaindulás Budapestre 21 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a hajnali, kora reggeli órákban Budapestre.

Részvételi díj: 34.990,- Ft/fő 

Akciós ár: 25.990,- Ft/fő

  BBP + stornó biztosítás: 1.980, - Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-08-03 - 2024-08-03 1 nap Ellátás nélkül 25.990 Ft Ft/fő
2024-09-07 - 2024-09-08 1 nap Ellátás nélkül 25.990 Ft Ft/fő
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok