Tengerparti nyaralás
Tengerparti nyaralás

Előfoglalási akció 2023 nyár

Részletek
Last minute utazások
Last minute utazások
Részletek

Karácsony Horvátországban - OPATIJA

Horvátország, Kvarner-öböl, Opatija
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás, Városlátogatás
Leírás

Karácsony ünnepén is csodálatos, mesebeli helyekre hívjuk Önöket ! Ünnepi öltözetben még szebb és varázslatosabb látvány nyújt Zágráb, Varasd , Rovinj és Opatija! Természetesen a több ezer égővel kivilágított Trsati várat és a kozépkori karácsonyi vásárt sem! Tegye felejthetetlenné az idei karácsonyt és csatlakozzon hozzánk szentestén is!


Utazás
: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Opatija - Hotel Istra 3* Szobák: 2 ágyas (pótágyazható - fotelágyak), fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. Szálloda fedett medencéje díjmentesen használható! 

Ellátás: 2 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora ). A vacsorához ital is tartozik (korlátlan csapolt: bor, sör, víz, üdítő).

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont:
2024. december 24-26. 

1. nap: Varasd, Trsati vár, Opatija 
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A határ közelében megismerkedünk a Varasd városával. Városnézés után tovább haladunk tenger felé. Délutáni órákban érkezünk Trsat középkori várához, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. A várat 11.000 kis égővel ünnepi ruhába bújtatják és ezzel egyedülálló élményt nyújt. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Továbbutazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit.  Szállás és vacsora az Opatijai szállodában. Majd ki ki kedve szerint egy romantikus esti sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon megkoronázhatja a napot. A karácsonyi énekek dallamai, a forralt bor és a forró csokoládé kellemes illata tölti be a város utcáit, felejthetetlen élményt nyújtva minden látogató számára. A kellemesen enyhe téli éghajlat, a tenger közelsége és az ünnepi légkör együttesen teremtik meg a tökéletes atmoszférát "karácsonyi ünnepéhez". Szentestére ünnepélyes hangulatú vacsora vár minket. 

2. nap: Rovinj, Opatija, fénykert
Ízletes karácsonyi reggeli után egy félnapos fakultatív buszos kirándulásra csábítjuk a csodás Rovinjba. Az Isztriai félsziget szépséges tájain áthaladva a félsziget gyöngyével ismerkedünk. Megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Délutáni órákban Opatijaba visszatérve, idegenvezetőnkkel gyalogos városnézés alkalmával felfedezünk Opatija szépségét és megismerjük a történet, gyönyörű parkjait. Majd szabad idő pihenésre és lazításra. Amint sötétedni kezd, egy-egy sétára invitáljuk Önöket az Angelina parkba, mely pompázatos díszkivilágításával egy igazi fénykertté alakul át advent és karácsony idején. Részvételi díj: 20 EUR/ fő.

3. nap:  Zágráb, Kaproncai középkori karácsonyi vásár
Ízletes reggelink után búcsút intve az Adriának és a csodaszép Opatijanak, észak felé utazunk. A déli órákban Zágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város látnivalóival: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén, vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám kavalkád lepi el a fővárost. A nap végére a közelben lévő Kaproncába látogatunk, hogy részt vegyünk egy egyedi, középkort idéző karácsonyi forgatagban, ahol kiróbálhatjuk magunkat a legkülönfélébb középkori kézműves mesterségekben, és megkóstolhatjuk a helyi különlegeségeket! Ezt látni kell! Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre, éjfél környéki órákban. 

Kedvcsináló videó: Karácsony Opatijában

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.
KARÁCSONY HORVÁTORSZÁGBAN - OPATIJA    3 nap / 2 éj  2024.
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Félpanzióval / fő
12.24 - 12.26.
Felnőtt  89 900 Ft (230 Eur)
Egyágyas felár 29 900 Ft (75 Eur)

Figyelem! Társítási lehetőség csak félpanziós ellátással, 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában.

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő.

Audio guide: 1 650 Ft/fő (5 Eur)

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást félpanzióval és italokkal, fedett medence használatát, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok